بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: پوشش دهی


موارد یافت شده: 12

1 - اثر دما و جایگزینی ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات رفتار جریانی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق (چکیده)
2 - بررسی اثر روش لایه نشانی دی اکسیذ تیتانیوم (TiO2) بر عملکرد سلول خورشیذی حساس شذه با رنگذانه (DSSC) (چکیده)
3 - استفاده از روش سنتز احتراقی برای تولید پوشش Fe3Al بر روی زیرلایه فولادی (چکیده)
4 - ایجاد پوشش FeAl3 بر روی زیرلایه فولاد کم کربن به روش سنتز احتراقی (چکیده)
5 - تولید پوشش FeAl بر روی زیرلایه فولاد کم کربن به روش سنتز احتراقی (چکیده)
6 - ساختار، ترکیب شیمیایی و فازی پوشش FeAl تولید شده به روش سنتز احتراقی بر روی زیرلایه فولاد کم کربن (چکیده)
7 - کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
8 - استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی (چکیده)
9 - بهبود عملکرد غشای نانوکامپوزیت نامتقارن استات سلولز - سیلیکا (چکیده)
10 - بررسی تاثیر فعال سازی سطح ذرات Al2O3 به روی ریزساختار نانوکمپوزیتهای Al/Al2O3 (چکیده)
11 - ساخت غشاء نانوکامپوزیت پایه پلیمری تقویت شده با سیلیکا (چکیده)
12 - ایجاد پوشش کاربید تنگستن روی سطوح آلومینیومی به روش مکانو شیمیایی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر